APKaatje

Herken je het dat je wel eens met iets zit, ergens over loopt te tobben, in kringetjes blijft denken en dat je er niet aan uitkomt? Je hebt er al met wat vrienden en vriendinnen over gesproken maar daar wordt je niet echt veel wijzer van. Je zou eigenlijk eens van een professional willen horen hoe die erover denkt. Iemand die onpartijdig haar licht schijnt op de hele situatie. Iemand die snapt waar je mee zit, die de boel op een rijtje kan zetten en over de juiste tools beschikt om jouw tips & trics te geven over hoe nu verder. Dan hoef je niet meteen een heel therapie-traject in toch? Soms is 1 gesprek al voldoende.

 

Nou dan heb ik goed nieuws voor je! Je kunt bij mij terecht. Ik vind dat leuk om te doen en heb hier ook veel ervaring mee. Mijn vriendin/collega Mechi en ik raakten hierover in gesprek en zij inspireerde mij om hier eens over te bloggen. Want hoe fijn zou het zijn als je inderdaad af en toe eens bij een ‘peut’ aan kan kloppen om even een APKaatjetje te krijgen en weer op de rit te komen? Dat doe ik zelf ook. Ik kan mezelf immers geen adviezen geven en vindt het ook heerlijk om dan te kunnen sparren met een professional.

Dus voel je vrij en neem contact met me als op als je vastloopt. Een APKaattje gaat je dan weer op weg helpen en mocht je toch meer nodig hebben dan kan dat altijd nog. Zo’n APKaatje wordt uiteraard ook (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Wellicht vindt je het fijn om eerst een half uurtje kennis te maken met mij? Dat kan ook en is gratis. Hieronder kun je meteen je kennismakingsgesprek of afspraak inplannen. Wie weet zie ik je binnenkort, gr. Karin (Kaatje 😂)

Plan hier je afspraak.